Podržavano performansu - Ramplast

Ovo je naš moto u bilo kojem projektu kojeg podržavamo. Čvrsto verujemo da kroz učešće u zajednici možemo doprinositi, možemo promeniti sutra. A talentovane osobe i sa vizijom u različitim oblastima imaju realnu šansu da stignu daleko. Prvi šest meseci 2019 godine bili su pod znakom performanse i uspeha. Pogledajte nekoliko događaja, projekta i ljude koje smo podržavali u ovom periodu i koji su nas učinili ponosnom.

Polu maraton GALATI 2019 godine

Ovaj projekat jeste jedan vrlo drag nama i od kada se organizira mi smo postali tradicionalni partneri. Zaklada za zajednicu GALATI je organizirala na početku leta VI ediciju polu maratona GALATI, koji je bio najveći događaj trčanja i sakupljanja novca iz ovog okruga. Ove godine, polu maraton bio je o gradu GALATI i o malim promenama, koje mogu predstaviti veliku razliku za grad. Ovo izdanje bilo je o kretanju i promeni. Promena u dobro grada GALATI, kroz uključenje od početka grupa inicijativa ili nevladinih organizacija. Čak 12 slučajeva dobile su donacije a mi smo uvek bili uz njih u svojstvu sponzora kao i trkača ekipe RAMPLAST.

Reli ARAD, Reli HARGHITA, Reli SIBIU

Mi volimo automobile a svaki reli nam omogućava da osetimo adrenalin takmičenja, da pronađemo lepe zone u zemlji ali u specijalno da podržimo jednog od najboljih vozača reli takmičenja nove generacije. ANDY GIRTOFAN je reli vozač sa velikim talentom i ambicijom, koji je ove godine ušao na putu šampiona, kada je i pobedio prvi reli u grupi ,,odraslih,,! Mnogo je radio, ali svaki napor je vredeo. U proleću je pobedio u jednom od najtežih relija na makadamu. Zatim se popeo na merdevinama uspeha u svim relijima sezone, gde je uvek bio na podijumu. Čestitamo ti, ANDY! Ponosni smo što smo uz tebe!

Pitch Start up Contest

Na početku meseca bili smo pozvani da budemo deo u žiriju projekta JUST PITCH! STARTUPS CONTEST, organiziran od OPENHUB jedan IT klub osnovan u GALATI zahvaljujući kolektivnoj ljubavi za tehnologiju i informaciju. Čestitamo svim mladima koji su učestvovali sa svojim idejama u projektu i želimo puno uspeha pobednici DEDIU ROXANA, jedna mlada osoba sa vizijom koja će pokrenuti jedan biznis u oblasti 3D štampanja. Uz pomoć 3D štampača ona će proizvoditi prototip modele koji će moći biti upotrebljeni u prodavnicama, tako da se smanji potrošnja sirovine ili proizvoda iz zaliha. I dalje mi ćemo podržavati projekte razvijene od lokalnih zajednica u GALATI.