Ramplast danas - Ramplast

Ramplast danas

U skladu sa jednom studijom izvršenom od magacina FEREASTRA, Ramplast je danas najveći rumunski proizvođač PVC profila u Rumuniji.
Profili Ramplast poseduju potvrde prestižnog Instituta IFT ROSENHEIM (Nemačka), što objašnjava i prisustvo i uvažavanje naših proizvoda na zapadnom tržištu. Profili su proizvedeni uz pomoć tehnologija sa istiskivanjem i komponentama visokog kvaliteta.

Centar za proizvodnju Ramplast dotirana je jednom novom instalacijom sa automatskim mešanjem i linijama za istiskivanjem najnovije generacije, proizvedene od svetskog lidera u ovoj oblasti.
Trenutno naša kompanija pruža usluge preko 1500 klijenata i deluje na nacionalnom nivou. Imamo 8 sopstvenih skladišta u: CONSTANTA, GALATI, BACAU, IASI, CLUJ, BUCURESTI i TIMISOARA i sarađujemo sa pod distributerima koji su strateški postavljeni u SIBIU, ORADEA, BRASOV, RAMNICU VALCEA i CRAIOVA. Uspešno poslujemo i na međunarodnom tržištu u Republici Moldaviji, Srbiji, Bugarskoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Bosni, Hrvatskoj, Crnoj gori, Albaniji i Sloveniji.

Održivost

Kod istiskivanja profila Ramplast koristi se čisti PVC i ekološki aditivi na osnovu Ca – Zn (kalcijum cink) dobavljeni od svetskih lidera u ovoj oblasti.
U okviru Ramplast bio je proizveden prvi profil koji je 100% ekološki, u Južno Istočnoj Evropi još od početka naše proizvodnje, 1996 godine. Od onda pa do danas, iako su troškovi proizvodnje veći svi profili koje mi proizvodimo osnivaju se na jednoj kompoziciji bez olova ili kalaj, elementi koji nisu kompatibilni sa zdravljem čoveka i zaštitom životne sredine.

Svi PVC profili proizvedeni su pod markom Ramplast i 100% se mogu reciklirati.

TEHNOLOGIJA

PVC profili Ramplast proizvedeni su u modernom centru za proizvodnju najveći centar ove vrste u Rumuniji.
Centar za proizvodnju Ramplast dotirana je novom instalacijom za automatsko mešanje i linijama za istiskivanje najnovije generacije proizvedene od svetskih lidera u ovoj oblasti. U okviru fabrike koristi se jedna tehnologija za istiskivanje dobavljana od austrijske firme GREINER.