Ramplast početak - Ramplast

Preko 20 godina performanse

1995: Ovo je godina početka investicije koja će transformirati Ramplast u jednom centru za proizvodnju PVC profila sa unapređenim tehnologijama. Nakon ove investicije od 5 miliona nemačkih maraka bile su montirane 2 linije za istiskivanje PVC profila i jedna instalacija za pripremu mešavine.
1996 – 1997: počinje proizvodnja prvog ekološkog profila od PVC iz Južno istočne Evrope i lansirana je prva serija profila sa 3 komora, ECOCLASSIC, vrhunac proizvodnje bio je 1000 tona profila PVC/godinu.
2003: Počinje druga etapa investicija kroz kupovinu jedne nove linije za istiskivanje, koja osigurava dupliranje kapaciteta proizvodnje i raznovrsnosti game proizvodnje.
2004: Osniva se kompanija DYNAMIC SELLING GROUP, iz integralno privatnog rumunskog kapitala, imajući kao smer distribuciju PVC profila Ramplast, proizvedeni od OLTCHIM SA fabrika čija tradicija u hemijskoj oblasti pružala je od početka jednu perspektivu dugoročnog partnerstva. Zajedno, razvija se ime i rastu prodaje, kroz proširenje poslovanja.
2007: Sledi treća etapa investicija koja transformira Ramplast u rumunskog marki broj 1 u oblasti proizvodnje PVC profila kako je i dana poznata. U istom periodu dešava se razvoj proizvodnih pogona i programa investicija sa kupovinom novih linija za istiskivanje za sisteme profila sa 4,5, 6 komora i profila za unutrašnja vrata od proširenog PVC.
2010: Program investicija započet 2007 godine nastavlja i dalje da ima pozitivan uticaj, tako da nakon jednog novog važnog programa investicija razvija se kapacitet proizvodnje kroz povećanje prostora proizvodnje sa 30% kroz dodavanje 2 duple linije najnovije generacije.
2018: Marka Ramplast kupljena je integralno od DYNAMIC SELLING GROUP, društvo koje najavljuje nastavak investicija u razvoju centra proizvodnje kroz kupovinu novih proizvodnih pogona sa integriranjem prodaja i tehničke podrške.
Danas, proizvodni kapacitet stigao je do 14000 tona godišnje, a Ramplast postala je najveća rumunska firma iz ove oblasti.